Theater De Blauwe Schuur

Theater De Blauwe Schuur is een intiem theatertje in een 18e eeuwse stal. Het biedt plaats aan hooguit 45 mensen publiek. Er worden voorstellingen geprogrammeerd van professionele musici en theatermakers. Zij worden uitgenodigd om tevens te vertellen over de passie voor hun vak. Het publiek zit zo dicht op de podiumkunstenaars dat er een bijzondere uitwisselling plaatsvindt.

Cursussen
Naast voorstellingen vinden er in Theater De Blauwe Schuur ook cursussen plaats. Deze bestrijken het gebied van kunst en cultuur en van diverse theaterwerkvormen.

Huur & Cultuur
Onder bepaalde voorwaarden kan het theatertje worden gehuurd. Wij kunnen desgewenst de catering verzorgen, mits we daarin eigenzinnig mogen zijn.

Theater De Blauwe Schuur presenteert:
Onder de wimpel van Theater De Blauwe Schuur brachten oprichters Ton van Kempen en Nicoline van de Beek tot Tons overlijden in 2019 ook eigen voorstellingen uit die in het gehele land gespeeld konden worden. Theaterlezingen, theaterconcerten en museale rondleidingen voor kinderen en volwassenen. Ze zijn als een In Memoriam nog enige tijd te bekijken op deze website.

Wilt u meer weten? Belt u dan, 06-25556070