Programma Voorjaar 2024

Vrijdag 22 maart 2024

Wings! A capella-trio
Vlucht over de zeven wereldzeeën

Workshop: 17 u – 18.30 u.    € 15,-
Concert: 20.00 u, zaal open vanaf 19.30 u.    € 15,-
combinatieticket workshop & concert: € 25,-

A capella-trio Wings! vliegt met je over de wereldzeeën die gevuld zijn met de mooiste muziek. Drie vurige vrouwen zingen met hart en ziel in de bekendste en onbekendste talen die zo rijk de menselijke belevingen in al haar kleuren tot leven kunnen brengen. Wings! zingt liederen uit o.a.: Africa (Sotho),    Bulgarije, Corsica, Georgië, Occitanië, Oekraïne, Ohio Valley (Sioux) en Servië (Roma). Om te proeven en te ervaren en tot diep in je hart geraakt te worden. www.wingsvoices.nl

Wil je graag een workshop bij hen volgen schrijf je dan meteen in! De workshop vindt dezelfde dag plaats, van 17 u tot 18.30 u. Er is plaats voor 12 personen.

Workshop Wings! neemt je mee met haar vleugels om te proeven van samenzang en het ervaren van de rijke wereldmuziek. Deze workshop is voor jou als je zelf ook graag iets wilt beleven aan zang, niet alleen door te luisteren, maar ook door te doen. Wij van Wings! – Saskia, Gioia en Susannah – bundelen onze krachten en nemen je mee in verbindende oefeningen, in stembevrijding, in laagdrempelige improvisaties, in het samen leren en zingen van een canon, mantra of eenvoudig meerstemmig lied. Een unieke ervaring om rijk en tot in je tenen gevuld weer mee naar huis te nemen.

www.wingsvoices.nl

Reserveren workshop: app naar Nicoline van de Beek 06-25556070 met vermelding van: ‘workshop Wings!’ Kom je ook naar het concert schrijf dat meteen, dan krijg je korting

Reserveren concert: app naar Nicoline van de Beek 06-25556070 met vermelding van: ‘Concert Wings!’

Je betaalt aan de zaal, dat kan zowel contant als digitaal

 

Zondag 24 maart 14.30 u

Passie voor ‘de Mattheus’
Tijmen Wehlburg

Voor Tijmen Wehlburg geldt de Mattheuspassie als één van grootste hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis. Graag deelt hij zijn passie voor dit werk met een breed publiek, waarbij hij de nieuwsgierige beginner graag inwijdt maar ook de doorgewinterde liefhebber iets geeft om op te kauwen.
Tijmen let vooral op wat we in de muziek kunnen horen, en hoe je gericht kunt luisteren tijdens een concert zodat je meer gaat horen en begrijpen. Hij maakt met enthousiasme en humor inzichtelijk hoe Bach steeds de tekst uitbeeldt in de muziek. En passant zullen ook harmonie, contrapunt en compositievorm aangestipt worden voor de gevorderde luisteraar.

Kom gerust met de partituur onder je arm, en zacht meezingen mag vast ook…

Reserveren muziekvertelling: app naar Nicoline van de Beek 06-25556070 met vermelding van: ‘Mattheus’

Zaal open om 14 u
Betalen kan bij binnenkomst, zowel contant als digitaal